Me ei õpeta sind maailma kõige vingemat hapusaia valmistama vaid me valmistame koos, samm-sammult just seda hapusaia, mis OHH külalistel keele alla viinud on. Selles on tsipake kannatlikkust, natuke armastust ja mis kõige olulisem, oskust tunnetada tainast, selle muutumist ajas ja ruumis.
Kohtade arv on piiratud, kööki mahub kuni 12 osalejat.
Hapusaia töötuba algab kl 18.00 ning lõppeb kl 21 paiku, samuti sisaldub hinnas tassike maitsvat kohvi või teed ning töövahendeid.
Töötoas:
– teeme läbi kõik protsessi etapid
– räägime juuretisest, selle kasvatamisest, toitmisest, säilitamisest
– millist jahu valida, mis on jahude erinevused
– missuguseid tööriistu valida
– peamistest vigadest ja eksimustest
– parimad kaunistamise viisid, erinevad tööriistad kaunistamiseks
– premeerime end värske ja sooja hapusaiaga
– mida veel juuretisest valmistada? pannkooke, Brioche’i, croissant‘e…
Töötoa hind: 49€