Sel korral kutsume külla Eesti ühe parima koka, salapärase mehe, kelle fenomenaalsed road on valmistatud hooajalisest toorainest ja alati väikese kiiksuga. Kes teine paneb oma menüüsse lehma udara või mõne muu rupski, mille maitsete kooslus taldrikul on taevalik! Rado restoranide menüüd muutuvad igapäevaselt, seda koos hooaegade ja tooraine saadavusega. Samal põhimõttel on Rado pannud kokku menüü, mida lustakate lugudega vürtsitatult pakume sulle Old Hapsal Hotelis.
Õhtusöök on valmistatud Michelini tärni soovitusega märgitud restorani Rado, samuti restoranide Radio ja Morel peakoka Radoslav Mitro ja tema meeskonna poolt Old Hapsal Hotel köögis. Iga käigu vahele tutvustab Rado oma lugu (inglise keeles). Juurde sobitatud veinid on valinud ja tutvustab sommeljee (eesti keeles).
4-käigulises Á la carte menüü koosneb:
– Kammkarp ajatatud rabarberi ja jalopenoga
– Metsaseene tortelloni parmesanivahuga
– Hirve filee grillitud peedi ja odralinnaste kastmega
– Õuna tarte tatin loorberilehe jäätisega
Slovakkia juurtega Rado Mitro õhtusöögi kohtade arv on piiratud, meie restorani mahub sel õhtul kuni 40 külalist.
Hind:
– Rado õhtusöök koos juurde sobitatud veinidega, majutus 2-in toas koos rikkaliku hommikusöögiga 160 €
– Rado õhtusöök koos alkoholivaba veiniga, majutus 2-in toas koos rikkaliku hommikusöögiga 160 €
– Rado õhtusöök koos juurde sobitatud veinidega 105€
– Rado õhtusöök koos alkoholivaba veiniga 105€