Reisime reisimata! Admiral Bellingshausenil. Sel korral meeskonna liikmeteks pootsman Maris Pruuli ja ekspeditsioonijuht Tiit Pruuli. Kambüüsis toimetab laevakokk Wend.
Viime su maitserännakule, kus läbime legendaarse laevaretke jälgedes viiekäigulise õhtusöögi, mis inspireeritud roogadest ja lugudest, mida retkel valmistati, kogeti, nauditi. Õhtu teevad põnevaks fotod ja elamuslood laevaretkest purjekas Admiral Bellingshausenil, mida jutustavad meile Maris, Tiit ja Wend.
Ekvaator ja Atlandi äkiline
Lõhe sashimi, millele lisab rõhku kergelt röstitud Jaapani piimasai, wasabi asemel oleme kasutanud sinepikaaviari
Henri Dubois Brut, Champagne, Prantsusmaa
Kreemine hernesupp kookospiimaga
Soe ja lohutav roog, kõrvale serveerime Kapteni frittereid
Extra Dry White Port, NV, Quinta Do Noval, Douro, Portugal
Kedgeree tursaga
Inglise-India inspiratsiooniga roog koosneb tursast, maitsestatud riisist ja võrgutavatest vürtsidest
Eroica Riesling 2022, Chateau Ste Michelle, Washington State, USA
Kalmaari bolognese
Traditsiooniline bolognese saab uue hingamise, kui see valmib kalmaarist ja kalmaarist… millele lisame Itaalia köögile omaseid tomateid, küüslauku ja maitseürte
Chianti Classico “Tenuta Sant’Alfonso” 2021, Rocca delle Macie, Toskaana, IT
Dessert
Õhtusöögi lõpetab pootsman Marise lemmikdessert, kergelt troopiliste nootidega, samas klassikalist desserti esindav roog
Recioto della Valpolicella Classico, 2021, Luigi Righetti, Veneto, IT
Reisime reisimata! Admiral Bellingshausenil on kohtade arv piiratud, 3 viimast kohta alles:
– Viiekäiguline õhtusöök, iga roaga hoolikalt sobitatud klaasike veini, majutus 2-in toas koos rikkaliku hommikusöögiga 180 €
– Viiekäiguline õhtusöök, iga roaga hoolikalt sobitatud klaasike veini 130 €
Broneeri siit:
Avasta Bellingshauseni maitsed ja lood ühe erilise õhtu jooksul. Lase end viia retkele, mis ühendab toidu, reisimise ja ägedad emotsioonid!