Viimased postitused
Maailma maitsed tulid keset talve Haapsallu ja seda mitte juhuslikult. Ikka eesmärgiga leida läbi reisimise tee inimeste südamesse. Oleme me Wennaga ennegi üheskoos maailma teises otsas käinud, puudade viisi soola söönud (loe veini joonud) ja toitu nautinud aga nüüd avanes võimalus teha seda koos OHH köögis ja pakkuda nii Haapsalu kui väljaspoolt tulnud külalistele seda mõnusat emotsiooni ja ägedaid lugusid.
Menüüd hakkasime looma alustades reisi Euroopast, sel korral siis Itaaliast, Vitello Tonnatoga, edasi liikusime Peruusse, mille tulemusena valmis Cheviche imelisest Dirhami lõhest, sealt suundusime Indiasse, klassik Butter Chicken juurde ning reisi lõpetasime taas Eestis, kus külalised said osa Wenna kadunud ema legendaarsest õunakoogist serveerituna OHH käsitööjäätise ja soolahelveste ning tilga Kreeka oliiviõliga. Kõikide käikude juurde oli valitud sobilik vein ja mis veel olulisem, lugu. Lugu, mida jutustas Wend ning mis viis külalise ägedale reisile.
Wennaga köögis toimetada on lihtne, ta on harjunud kitsastes tingimustes kiirelt hakkama saama ning lahendusi leidma, nii ka võõras OHH köögis. Ta on ülimalt kiire ja kasutab pliiti-ahju, kui professionaalne kokk. Eks meil köögis tõusis vererõhk ka paaril korral taevasse nt veise välisfilee sisetemperatuuri sekundi pealt mõõtes või jäätisepalli sulamise eest kaitstes.
Sel pikal nädalavahetusel valmistasime külalistega üheskoos veel Gruusia toite sh voltisime hinkaalisid, keerasime rulli baklažaaniribasid ja täitsime kreekapähkli võidega, rääkisime Wenna uue saatesarja Maitse Asi jaoks toidufotograafiast, -kunstist, kokkamisest ja kannapööretest elus.
OLD HAPSAL HOTEL
Lahe 11, Haapsalu, 90503
Lääne maakond, Eesti