OHH TOAD
OHH ELEMUSPAKETID
JÕULUPIDU
SEMINAR
PULMAD
REISI REISIMATA!
ÜHISKOKKAMINE
TÖÖTOAD
KINKEKAART
OHH SÜNDMUSED
MEIE LUGU
KÜLALISTERAAMAT
FOTOD & ARTIKLID
KONTAKT
BRONEERI
Check-in from 15:00, Check-out till 12:00
+372 5194 4432
OHH TOAD
OHH ELEMUSPAKETID
JÕULUPIDU
SEMINAR
PULMAD
REISI REISIMATA!
ÜHISKOKKAMINE
TÖÖTOAD
KINKEKAART
OHH SÜNDMUSED
MEIE LUGU
KÜLALISTERAAMAT
FOTOD & ARTIKLID
KONTAKT
BRONEERI
Sinu unistuste pulmapaik Old Hapsal Hotel
Pidulik õhtusöök Emade auks
BBQ ja head maitsed
Masterchef Ivari Vokk 5-käiguline õhtusöök oli lihtsalt oivaline!
Blogi: Minu Jaapani köök – Toidu tähtsus kultuuris ja Michelini tärnis. Osa 6
Blogi: Minu Jaapani köök – Supertoitudega 100 aastani! Osa 5
Blogi: Minu Jaapani köök – sõidame maale, Wagyūdele külla! Osa 4
Blogi: Minu Jaapani köök – Tõlkes kaduma läinud. Osa 3
Blogi: Minu Jaapani köök – Yakiniku tagatuba ehk elu restorani köögis. Osa 2
Blogi: Minu Jaapani köök – Itadakimasu! Osa 1
Fotod: Reisi reisimata! Gruusia tuli Haapsallu
Fotod: Suvele sai vägev punkt pandud!
Katta Grüner näitus “Valge Daam, sa tulid et jääda” avamine koos värviküllase õhtusöögiga
Romantilised pulmad Haapsalus
Mis on hotelli valikul oluline sinu jaoks, WIFI või elektriauto laadija?
ERR artikkel: Kirik OHH köögis
Fotod: Nostalgiline õhtusöök Lia Virkusega
Fotod: toidufoto- ja stilistikakoolitus
Eesti Naine: “Hotellihaldja hea elu retsept”
Fotod: Olga Kaju kaasaegne magusamaailm
Blogi: Hõbelusikas Haapsalus
Blogi: Minu Prantsuse köök – pinged kunstisaalis. Osa 6.
Blogi: Minu Prantsuse köök – kust tulevad gurmeemaailma suunamudijad? Osa 5.
Blogi: Minu Prantsuse köök – meeletu pühendumus. Osa 4.
Blogi: Minu Prantsuse köök – tramm Prantsuse moodi. Osa 3.
Blogi: Minu Prantsuse köök – Oui, Chef! Osa 2.
Blogi: Minu Prantsuse köök – kuidas ma Michelini tärni otsima läksin. Osa 1.
Fotod ja blogi: Reisi reisimata! Köögis toimetab Wend
Blogi: Toiduturism – kaasaegne turundustööriist
Nostalgiline õhtusöök & Disco
Lääne Elu: November on toidukunsti kuu
Lääne Elu: Päikeseline Kreeka köök
Blogi: India köök ja toidukultuur