India köök ja toidukultuur on üks põnevamaid maailmas. nad ise ütlevad, et Indias on võimalik 365 päeva aastas süüa erinevaid roogasid.
Igal piirkonnal Indias on omad eripärad ka köögis, küll süüakse Põhja-Indias enim lihatoite, Lõuna-Indias jällegi mereande ja köögiviljatoite.
Me kasutame oma köögis India toitude valmistamisel autentseid vürtse, laual on kokku ca 25 erinevat vürtsi-maitseainet.
Üheskoos valmivad erinevad karrid broileri-, lamba ja kalalihast, samuti valmistame läätse- ja lillkapsakarrisid.
Oma valmistatud roogasid naudime üheskoos nii nagu Indias seda traditsiooniliselt tehakse.
Fotod: Ragne Värk
OLD HAPSAL HOTEL
Lahe 11, Haapsalu, 90503
Lääne county, Estonia
www.oldhapsalhotel.ee
Phone.: +372 5194 4432