VÄLJA MÜÜDUD!
India toit ja toidukultuur ei erine ülejäänud maailma roogadest mitte ainult selle maitse vaid ka valmistamise meetodite poolest, mis peegeldab täiuslikku kombinatsiooni erinevatest kultuuridest ja ajastustest. India toidud on tuntud oma vürtsikuse poolest, mida kasutatakse paljudes roogades üsna heldelt. Igal vürtsil, mida roogades kasutatakse, on peale maitset andvate nüansside ka erinevad raviomadused.
Me valmistame üheskoos India köögi klassikuid, julgen öelda, et parimaid, mida proovinud oled sest kõik retseptid oleme oma India reisidel viimse detailini viimistlenud: veetnud aega erinevate India kokkade ja pereemade köögis, tuhninud nende retseptivaramutes ja kokanud üheskoos läbi klassikalised India toidud.
Menüüs on:
– klassikute klassik Butter Chicken, mahlased kanatükid kreemises tomatikastmes
– lihata roog Palak Paneer, milles oleva juustu valmistame ise
– India au ja uhkus, Dal Tadka, klassikalist läätserooga täiustab ghees küpsenud Kashmiiri tšilli
– lihaga roog Rohan Josh, pikalt küpsenud lammas tomatises kastmes
– kaste Raita, juhuks kui tuliseks kipub, aitab see kuumuse maha tõmmata
– Ghee ehk selitatud või ja erinevate vürtsidega aurutatud riis ehk Nei Choru
– naan või chiabatti
– kerge salat kurgi ja mündiga
Õhtu lõpetame India traditsioonide järgi süües. Ajurveedast on pärit komme süüa toitu kätega, kuna tegemist on sensoorse kogemusega usutakse, et päris õige maitse tuleb esile, kui kasutad selleks paljaid käsi. Hindude uskumuse kohaselt süües kätega ei täida sa kõhtu vaid ka hinge ja vaimu.
Osalejate arv 14 in (VÄLJA MÜÜDUD)
Hind:
– Ühiskokkamine ja traditsiooniline õhtusöök, tervitusjook, majutus 2-in toas koos India köögist mõjutatud hommikusöögiga, mida pakume vaid sel hommikul, 165 €
– Ühiskokkamine ja traditsiooniline õhtusöök, tervitusjook, majutus üksi toas koos India köögist mõjutatud hommikusöögiga, mida pakume vaid sel hommikul, 220 €
– Ühiskokkamine ja traditsiooniline õhtusöök, tervitusjook, majutuseta 95 €
Broneeri India ühiselt valmistatud traditsiooniline õhtusöök siin: