Old Hapsal Hotel’i perenaine ja peakokk Daire on õppinud Itaalias, Firenze südames asuvas Italian Chef Academys, kus ta on omandanud master-tasemel oskused Itaalia autentsete pasta ja kastmete valmistamises.

Omandatud teadmisi ja tehnikaid jagab ta ka OHH külalistega – sulle, kes sa soovid oma seltskonnaga valmistada autentse Itaalia õhtusöögi ja seda hiljem üheskoos nautida.
Töötoas räägime
Itaalia kokakunsti alustaladest,
jahude ja pastataignate erinevusest,
käsitööpasta vormimisest
klassikalistest ja piirkondlikest kastmetest – .
Lisaks õpid erinevaid professionaalseid võtteid, Itaalia köögi loogikat ja piirkondade maitseerinevusi.
Kuidas töötuba toimub?
Meie kööki mahub korraga kuni 15 kokkajat.
Kui sinu seltskond on suurem, pole see probleem – kuni osa valmistab õhtusööki, saavad teised samal ajal nautida Itaalia veini ja muusikat.
Köögis:
– riietume mugavalt;
– igal osaleja kannab oma kinnised sisejalanõusid;
– paneb pikad juuksed kinni;
– põlled ja kõik töövahendid on meie poolt.
* Pakume ka edasijõudnute töötubasid, kus fookuses on erinevad pastataignad, käsitöövormid, täidised, kastmed ja tehnilisemad võtted.
Töötubades valmistatavad road (valik)
Alljärgnevalt on toodud näidismenüü, millest iga seltskond saab valida (menüü on pidevas muutumises):
3 eelrooga
2 pearooga
1 desserdi
Antipasti

Patè di fegatini con acciughe – toasoe kanamaksapasteet anšoovisega;
Prosciutto, ricotta e scorza di limone – prosciutto, ricotta ja sidrunikoor;
Stracciatella e pesto – stracciatella juust pestoga;
Bruschetta al pomodoro, aglio e basilico – tomati, küüslaugu ja basiilikuga bruschetta;
Cipolla caramellata e pecorino – karamelliseeritud sibul pecorino juustuga;
Crema di funghi al tartufo – seene–trühvlikreem;
Bruschetta con crema di peperoni arrosto, capperi e olive – röstitud paprika, kappari ja oliivimäärdega bruschetta;
Insalata di pomodori con burrata e pesto artigianale – tomatisalat burrata ja käsitsi valmistatud pestoga.
Primi piatti

Pasta fresca tagliata a mano con pesto siciliano – käsitsi lõigatud värske pasta Sitsiilia pestoga
Tortellini alla bolognese in brodo classico – tortellini bolognese klassikalises Itaalia puljongis
Ravioli di spinaci e ricotta con salsa al parmigiano e noci / al burro e salvia – spinati-ricotta ravioolid parmesani-pähklikastmes või salvei-võikastmes
Ravioli ripieni di ricotta e funghi al tartufo – ricotta-seene täidisega ravioolid trühvlikastmega
Lasagna al ragù di manzo – lasanje veiseraguuga
Spaghetti alla chitarra alla carbonara – spaghetti alla chitarra carbonara kastmega
Gnocchi di patate fatti a mano al sugo di pomodoro – käsitsi vormitud kartulignocchid tomatikastmes
Riso nero con polpo – must riis kaheksajalaga
Risotto alla Milanese con salmone al pesto – risotto alla Milanese pestolõhega
Orsotto con tuorlo d’uovo, asparagi e crema al parmigiano – orsotto munakollase, spargli ja parmesanikreemiga
Pappa al pomodoro – Toscana tomatisupp
Arancini siciliani al ragù – Sitsiilia arancini ragùkastmega
Dessert

Pastiera Napoletana – Napoli traditsiooniline nisuterakeste ja ricotta-kohupiimaga kook (vajab üleöö seismist)
Tiramisù classico – traditsiooniline Itaalia tiramisu (vajab üleöö seismist)
Panettone al cioccolato bianco – valge šokolaadiga panettone
Torta di ricotta e limone – Itaalia ricotta-sidrunikook
Hind
Ühine kokkamine ja õhtusöök, klaas tervitusjooki, majutus 2-in stuudio toas 150€/osaleja;
Ühine kokkamine ja õhtusöök, klaas tervitusjooki, majutus 2-in sviidis 165€/osaleja;
Ühine kokkamine ja õhtusöök, klaas tervitusjooki 95€/osaleja;
*lisanduvad muud joogid.
Küsi lisa: info@oldhapsalhotel.ee





